Skip to content
+47 922 86 873 mpsforeningennorge@outlook.com

Hvert år blir det antakelig født i gjennomsnitt to til tre barn med mukopolysakkaridoser i Norge. Her kan du stifte nærmere bekjentskap med noen av de som lever med diagnosen.

Andreas

Kun 17 personer er registrert med sykdommen Morquios syndrom (MPS) type IV i Norge. Andreas Aaser (14) er en av dem.

Louise med sine søsken

Louise- ett fantastisk barn med MPS 1, Hurlersyndrom.

Les mer om Louise

Vibeke

Mitt navn er Vibeke Hovd. Jeg ble født en kald oktoberdag i 1981, jeg ble født tilsynelatende helt frisk. Og ble sendt heim etter noen dager, hvor mine foreldre etterhvert merket at jeg fikk blå lepper.. Og det viser seg at jeg har en hjertefeil, noe med en hjerteklaff som lekker …

Les mer om Vibeke i bloggen hennes

Back To Top